سومین همایش از مهندسی تا علوم انسانی

به اطلاع می‌رساند سومین همایش «از مهندسی تا علوم انسانی»  با همکاری پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در تاریخ 4 اسفند 1398 در ساعت 12:30الی 17 برگزار خواهد شد. در این همایش رشته‌های آموزش، اقتصاد، سیاست‌گذاری، مالی و مدیریت کسب‌وکار توسط دانش‌آموختگان این رشته‌ها در دانشگاه‌های مطرح جهان معرفی خواهند شد و این افراد به موضوعاتی همچون انتخاب مسیر تحصیلی و شغلی، شرایط ادامه تحصیل، آینده شغلی و چگونگی اثرگذاری رشته خود در آینده کشور خواهند پرداخت. در ادامه جهت کمک به دغدغه‌های دانشجویان فرصتی جهت پرسش و پاسخ از سخنرانان در نظر گرفته‌شده است.

مکان برگزاری همایش: آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر واقع در پردیس دانشکده‌ها فنی دانشگاه تهران.

لازم به ذکر است شرکت در این همایش برای کلیه دانشجویان دانشگاه تهران با ثبت نام آزاد است.